Fring: netwerk app voor freelancers

Screenshot van Fring app website
Screenshot van Fring app website
Fring, app voor freelancers.

De app Fring richt zich op de beschikbaarheid van freelancers, ZZP’ers en interim professionals.

Met Fring maak je een kort profiel aan en kun je aangeven of je beschikbaar bent, wanneer je beschikbaar bent en voor welk werk, hoeveel uren en welk tarief. Vervolgens kun je mensen volgen en gevolgd worden.

Fring is net gelanceerd en het doet mij in deze eerste versie een beetje aan de begindagen van LinkedIn denken. In korte tijd zijn er redelijk veel freelancers die een profiel aangemaakt en elkaar beginnen te volgen. Maar verder kun je nog weinig.

In afwachting van hoe Fring verder zal ontwikkelen is het in ieder geval vast interessant te registreren als freelancer om je bereik te vergroten en misschien wel een nieuw contact of opdracht te vinden. Of als recruiter om beschikbare freelancers te vinden natuurlijk.

Vooralsnog wordt het Fring netwerk gedomineerd door ZZP’ers in development en marketing, maar het netwerk is voor elk vakgebied bruikbaar.

Fring is beschikbaar op Android en iPhone. Bezoek de website hier.