Freelance opdrachten blijven vinden

Freelance opdrachten vinden is niet makkelijker geworden. Terwijl de gehele arbeidsmarkt aan het instorten is door Coronacrisis rapporteren diverse freelance platforms een daling van 25-50% in aantallen freelance vacatures. Ook op 3lance is dat merkbaar. Het aantal actieve freelance opdrachten op 3lance is ongeveer gehalveerd, ondanks een toename van het aantal opdrachtgevers op het platform.

Dit brengt 3lance als platform niet in gevaar. Wij zullen doorgaan met freelancers helpen zo direct mogelijk bij freelance opdrachten te brengen.

Nu kunnen we pleiten wat opdrachtgevers ‘juist nu’ moeten doen. Of hoe je als zzp’er ‘nu in crisistijd’ opdrachten verkrijgt, maar er is op zich niet zoveel veranderd. Er zijn veel minder opdrachten. Er zijn veel meer beschikbare freelancers. En freelancers zijn minder structureel en voltijds beschikbaar en besteden minder tijd aan opdrachten zoeken, doordat er bijvoorbeeld ook voor kinderen thuis gezorgd moet worden.

Maar het vinden van opdrachten is niet anders geworden. 3lance blijft er naar streven freelancers direct bij opdrachtgevers te brengen, zonder (bemiddelings)kosten. In het overzicht van freelance opdrachten vind je alle opdrachten op 3lance.nl. Wij werken er hard aan om veel meer opdrachtgevers toe te voegen.

Freelance opdrachten

En ben je hier uitgekeken dan helpen wij je verder op weg om freelance opdrachten te vinden met ons steeds uitgebreidere overzicht van andere websites met freelance opdrachten.

Wij zullen doorgaan. Jij hopelijk ook in alle rust en gezondheid. Stay safe and positive!

Geen categorie

Geef een reactie