3lance heeft 60% meer directe freelance opdrachten dan freelance.nl

3lance.nl is mede ontsproten uit de frustratie om freelance opdrachten direct bij opdrachtgevers te vinden. Het is als freelancer of interim professional niet eenvoudig om online opdrachten te vinden zonder tussenkomst van intermediairs. Ook freelance platforms in Nederland, lijken voor het merendeel te bestaan uit freelance opdrachten via deze bemiddelaars.

Nu staren we ons er niet blind op, maar is het toch mooi te zien dat we meer freelance opdrachten ontsluiten dan de volgens eigen zeggen grootste freelancesite van Nederland: freelance.nl. Wanneer je de vele freelance opdrachten van intermediairs buiten beschouwing laat.

Op 3lance.nl staan op dit moment 144 freelance opdrachten gepubliceerd. Hier staan geen opdrachten van intermediairs tussen.

Kijken we naar het aantal opdrachten dat freelance.nl ons vertoont, wanneer we het vinkje ‘geen intermediairs matchen’ selecteren dan krijgen we 90 gepubliceerde opdrachten te zien.

Hier op 3lance.nl vind je, wanneer je op zoek bent naar freelance opdrachten direct van opdrachtgevers, niet via intermediairs, dus maar liefst 60% meer opdrachten dan op freelance.nl.

Match je overigens wel intermediairs dan komt het aantal op freelance.nl op 1284. Maar liefst 93% van de opdrachten op freelance.nl worden volgens de zoekfunctie op dit moment dus door tussenpartijen geplaatst, slechts 3% door opdrachtgevers zelf.

Goed om te weten wanneer je opdrachten zoekt. Wij gaan na dit mijlpaaltje vrolijk verder op onze eigen weg om freelancers nog meer directe mogelijkheden te bieden.

Geen categorie

Geef een reactie