Overzicht

Deze opdracht is gepubliceerd op het Dynamisch aankoopsysteem (DAS) Inhuurdesk Gelre ziekenhuizen.

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’.

Gelre ziekenhuizen locatie Zutphen is op zoek naar 2 (of meer) CCU verpleegkundigen die voor een langere periode de nachtdiensten kunnen ondersteunen. We zijn op zoek naar eén verpleegkundige per nacht vanaf heden tot 1 juni.  
Let op: het betreft hier geen losse diensten in te vullen, maar een structuele aanvraag. 

 

Reageren via Dynamisch aankoopsysteem

Deze opdracht is gepubliceerd op het Dynamisch aankoopsysteem (DAS) Inhuurdesk Gelre ziekenhuizen. Om als zzp’er direct te reageren op deze opdracht moet je geregistreerd en toegelaten zijn op dit DAS.

Via DAS Service kun je je eenvoudig voor dit DAS en andere relevante Dynamisch aankoopsystemen inschrijven.