Overzicht

Deze opdracht is gepubliceerd op het Dynamisch aankoopsysteem (DAS) Inhuurdesk Gelre ziekenhuizen.

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’.

Gezocht: ergotherapeut voor 10 uur p/w voor de klinische afdeling neurologie / de strokeunit

De functie
We zijn per 1 mei 2021 op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut die de ergotherapeutische zorg voor onze klinisch opgenomen neurologie patiënten op zich wil nemen. Meer specifiek gaat het om patienten op de stroke-unit. De werkzaamheden bestaan uit het observeren en objectiveren (d.m.v. standaard klinimetrie) van klachtenbeelden, en het adviseren aan patienten, hun naasten, en aan collega zorgverleners en behandelaars. Indien mogelijk oefen je zelf met de patienten. Je zorgt voor goede verslaglegging en verzorgt indien geïndiceerd een overdracht naar een vervolgbehandelaar. Ook heb je een rol in het MDO van het multidisciplinaire behandelteam.

De uren dienen over de 5 werkdagen van de week verspreid te worden. Idealiter werk je van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 10.00 of van 8.30 tot 10.30 uur.

Je profiel
Je bent een toegankelijke ergotherapeut die zijn/haar vak goed weet te verkopen. Je bent communicatief vaardig. Je kunt goed net- en samenwerken. Ook flexibiliteit en stressbestendigheid zijn vereiste competenties. Je staat in het kwaliteitsregister paramedici. Ervaring in een ziekenhuissetting en of met de doelgroep is uiteraard een voordeel.

 

Reageren via Dynamisch aankoopsysteem

Deze opdracht is gepubliceerd op het Dynamisch aankoopsysteem (DAS) Inhuurdesk Gelre ziekenhuizen. Om als zzp’er direct te reageren op deze opdracht moet je geregistreerd en toegelaten zijn op dit DAS.

Via DAS Service kun je je eenvoudig voor dit DAS en andere relevante Dynamisch aankoopsystemen inschrijven.