Overzicht

Lijkt het je leuk om lokale ondernemers in Nederland te helpen om wereldberoemd te worden in hun eigen omgeving? Heb je affiniteit met sales en zou je willen werken voor een snel groeiend lokaal online platform? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Op indebuurt lees je alles over de nieuwste hotspots, het belangrijkste lokale nieuws, leuke uittips en goede aanbiedingen. Indebuurt is een initiatief van DPG Media – het grootste mediahuis van Nederland. Inmiddels zijn we actief op 32 locaties en we hebben ambitieuze groeiplannen!
Indebuurt laat lokale ondernemers via sprekende verhalen zien hoe ze de bewoners van hun stad van dienst zijn. Hartstikke handig natuurlijk. Want zo weet iedereen in Breda, Groningen, Utrecht of Den Bosch ze te vinden. Niet alleen de inwoners van de 32 indebuurt-locaties worden blij van indebuurt. Ook de ondernemers zien de meerwaarde van adverteren via het platform. En daarom zoeken we jou!
Wat je gaat doen
Je wordt onderdeel van het indebuurt salesteam en medeverantwoordelijk voor het behalen van goede resultaten
Je gaat ondernemers via de telefoon en e-mail benaderen om te kijken wat indebuurt voor ze kan betekenen. Veel ondernemers zijn al bekend met indebuurt en vragen ons om advies.
Jij zorgt voor nieuwe klanten, de redactie van indebuurt zorgt ervoor dat er mooie artikelen geschreven worden. Je fungeert als spin in het web tussen de redactie, de klant en de andere accountmanagers.
Je zorgt voor een goede administratie en kijkt samen met het verkoopteam naar kansen en verbetermogelijkheden.
Je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar.
Wij bieden jou
Een startdatum per januari 2020
Een goed tarief per uur en kans op een aantrekkelijke bonus
Een fijne werkplek met uiteraard een laptop van de zaak
Een leuk en dynamisch team waar je veel mee gaat samenwerken
Wie jij bent
Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
Je hebt affiniteit met marketing en sales
Je hebt goede commerciële vaardigheden en bent in staat te schakelen tussen de belangen van de ondernemer, de redactie en de organisatie
Je bent klantgericht en gaat voor het beste resultaat
Interesse?
Super, dat zien we graag! Bij interesse of vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Frederic Dols via frederic.dols@dpgmedia.nl.