Overzicht

Freelance (variabele werktijden)
Flexibel
Voor de HBO-bacheloropleiding Longfunctieanalist is LOI op zoek naar professionals voor het vernieuwen van de opleiding en het onderwijsmateriaal. Ben jij ervaren en deskundig binnen (een deel) van dit vakgebied? En wil je jouw bijdrage leveren aan kwalitatief hoogwaardig onderwijs voor onze toekomstige professionals? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De functie
In deze functies houd je je met het ontwikkelen/beoordelen van leer- en toetsplannen en onderwijsmateriaal. Het leer- en toetsplan (LTP) wordt ontwikkeld onder begeleiding van de programmamanager van de LOI. In het LTP staat onder andere beschreven wat de student moet kunnen en kennen aan het eind van de module en hoe hij dat gaat leren (leerweg) en aantonen (toets). Het LTP is de blauwdruk van de module aan de hand waarvan onderwijsmateriaal vervolgens wordt ontwikkeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan activerende en motiverende studieactiviteiten voor de LOI campus, leerstof, oefen- en inzendopgaven en examens. Bij de onderwijsontwikkeling wordt het ontwikkelteam begeleid door de realisatiemanager van de LOI.
Per module wordt een vakinhoudelijk ontwikkelteam aangesteld bestaand uit een ontwikkelaar en een beoordelaar. Bij voorkeur wordt hetzelfde team ingezet voor zowel het ontwerp van het LTP als de ontwikkeling van onderwijsmaterialen..
Jouw profiel
Je hebt kennis en ervaring binnen de Longfunctie en bent binnen dit vakgebied werkzaam of recent werkzaam geweest, bijvoorbeeld als longarts, arts in opleiding (AIO), klinisch epidemioloog, Physician Assistant longgeneeskunde (PA) of longfunctieanalist.
Je bent op de hoogte van actuele vakinformatie en ontwikkelingen in het werkveld.
Je hebt ervaring als ontwikkelaar en/of beoordelaar van onderwijsmateriaal en affiniteit met het opleiden van studenten.
Je bent HBO- of WO-opgeleid.
Je kunt goed plannen en werken met deadlines.
Je bent op korte termijn beschikbaar.
Ons aanbod
We bieden je een flexibele freelancefunctie die goed te combineren is met een andere baan. Voor de taken die je verricht ontvang je een passende vergoeding. De vergoeding verschilt per functie en project en is mede afhankelijk van de omvang van de module en de bijbehorende onderwijsmaterialen.
Daarnaast bieden we een didactische opleiding aan die gericht is op het onderwijsconcept en de didactische modellen van de LOI.
Interesse? Reageer nu!
Spreekt de vacature je aan en herken je jezelf in dit profiel? Upload dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief en je cv. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op via vacatures@loi.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer