Overzicht

Ben je intrinsiek gemotiveerd om bij te dragen aan digitalisering? Ben je daarnaast ondernemend, loop je op de ontwikkelingen vooruit en zie jij kansen? Bij Dura Vermeer zetten we de volgende stap in digitalisering. We bundelen onze krachten door middel van samenwerking tussen de verschillende werkmaatschappijen van divisie infra.

Als programma manager digital ga je een operationeel plan opstellen waarbij je richting geeft aan de digitale plannen en initiatieven van de afdelingen van werkmaatschappij regionale projecten bij Dura Vermeer Divisie Infra, waarbij de huidige lopende initiatieven binnen regionale projecten worden meegenomen. Verschillende initiatieven, belangen en ideeën breng je bij elkaar in een eenduidig plan. Het digitale plan sluit aan bij de overkoepelende digitale strategie van de divisie infra.

Essentieel in deze functie is de vertaling van deze bepaalde strategie naar drie belangrijkste projecten en een concreet actie plan, gebonden aan waarden en KPI’s. Hierbij is het van belang om alle lagen in de organisatie te enthousiasmeren en mee te nemen in digitalisering. Werken op een data gedreven, waarde gerichte en agile manier zijn hierbij kerneigenschappen. Samen met een team dat je zelf gaat vormgeven en opleiden zorg je ervoor dat digitalisering niet meer weg te denken is uit de organisatie! Vervolgens werk je ook mee bij de uitvoering van dit plan.

Één van de drie belangrijkste projecten omvat de optimalisatie van ons CRM systeem Dynamics en het gebruik hiervan. Deze ga je optimaliseren op technisch vlak, maar ook breder op commercieel vlak.

Samen naar de top 3
Waar je kracht ook ligt, je gaat mee bouwen aan onze ambitie. Binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Complexe projecten, werken met nieuwe technologieën, innovatief denken… Je kan veel en dat laat je bij ons zien.

Welkom in het team
Je komt te werken in een ambitieus bedrijf waarbij innovatie, duurzaamheid en digitalisering top of mind zijn. Je standplaats zal op ons hoofdkantoor in Hoofddorp zijn en op ons regiokantoor in Cruquius. Tevens zal je ook eens werken vanuit een van onze andere regiokantoren. Je maakt snel deel uit van de familie en dat merk je. Er wordt goed voor je gezorgd, de deur staat open en we staan altijd voor elkaar klaar.

Wat breng je mee?
Je hebt een intrinsieke motivatie om bij te dragen aan een verdere digitalisering van onze organisatie en ontwikkelt hier een duidelijke visie op. Je bent in staat strategisch en conceptueel te denken, maar ook om deze plannen om te zetten in concrete acties en betrokken te zijn bij de uitvoering hiervan. Verder vragen wij:
– Wo werk- en denkniveau;
– 10+ jaar digitale kennis en ervaring;
– Kennis en ervaring van de GWW sector;
– In staat om plannen vorm te geven en te realiseren;
– Je bent beschikbaar voor 3 maanden met mogelijk verlenging.  Zin om te starten?
Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren op de vacature van Interim Programma Manager Digital.
Meer informatie? Bel of mail corporate recruiter Marcha Sajovec, via 06- 4334 80 81 of m.sajovec@duravermeer.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd door derde worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.