Overzicht

Deze opdracht is gepubliceerd op het Dynamisch aankoopsysteem (DAS) Inhuurdesk Gelre ziekenhuizen.

O&G verpleegkundige (vervanging zwangerschapsverlof)

AFDELING:
Wij begeleiden jaarlijks 650 klinische bevallingen en werken volgens het gezinsgerichte zorgprincipe. Dat betekent dat moeder en kind na de geboorte niet meer gescheiden worden. Ook niet als een van hen of allebei extra zorg nodig hebben. We hebben daarom zeer compleet uitgeruste bevalsuites waar moeder en kind samen kunnen verblijven. We werken nauw samen met de afdeling neonatologie. Op de afdeling verblijven tevens patienten na gynaecologische ingrepen. ‘Shared decision making’ vinden wij belangrijk. De sfeer op onze afdeling is prettig en collegiaal.

WERKZAAMHEDEN:
We zoeken een ervaren O&G verpleegkundige die na een korte inwerkperiode zelfstandig kan werken, bij voorkeur in alle diensten.

Als obstetrieverpleegkundige begeleid je zwangere vrouwen, kraamvrouwen, de partners en hun baby’s op onze multidisciplinaire afdeling. Jij bent hun steun en toeverlaat op een van de meest indrukwekkende momenten in hun leven. 
Je werkt zelfstandig én samen met collega verpleegkundigen, verloskundigen en gynaecologen. Je houdt hen op de hoogte van de situatie van de patiënten die je onder je hoede hebt en stemt onderling af wat de patiënt nodig heeft. 
De werkdruk op onze afdeling is erg wisselend. Als het rustiger is wordt er gewerkt eigen ontwikkeling, werkgroep of project.

FUNCTIE EISEN:
Je bent BIG-geregistreerd verpleegkundige en in het bezit van de specialisatie Obstetrie.
Je bent ervaren, kunt zelfstandig werken en bent enthousiast over je vak.

 

Reageren via Dynamisch aankoopsysteem

Deze opdracht is gepubliceerd op het Dynamisch aankoopsysteem (DAS) Inhuurdesk Gelre ziekenhuizen. Om als zzp’er direct te reageren op deze opdracht moet je geregistreerd en toegelaten zijn op dit DAS.

Via DAS Service kun je je eenvoudig voor dit DAS en andere relevante Dynamisch aankoopsystemen inschrijven.