3lance (‘drielans’) is op een missie om alle freelance & interim opdrachten in Nederland eenvoudig beschikbaar te maken voor zzp’ers. Waarom? Omdat wij de markt voor freelancers en/of interim professionals beter, makkelijker en transparanter willen maken.

Wij doen dit door vacatures voor Interim en Freelance opdrachten te verzamelen en publiceren. Daarbij vermijden we onnodige schakels (bemiddelaars), bieden we de kortste weg naar de opdrachtgever en is altijd duidelijk wie de opdrachtgever is.

Je vindt op 3lance meer dan 100 nieuwe opdrachten per week en een continu aanbod van meer dan 350 openstaande actuele interim opdrachten.

Wij verzamelen de vacatures van opdrachten via werkenbij-sites, Dynamische aankoopsystemen, marktplaatsen, freelance pools, preferred suppliers en websites van leveranciers.

Als zzp’er betaal je nooit voor het zoeken, vinden en bekijken van vacatures op 3lance. 3lance publiceert enkel de vacatures voor opdrachten. Wij spelen geen rol in de bemiddeling voor de door ons gepubliceerde vacatures.

Heb je vragen of suggesties die de inhuurmarkt helpen te verbeteren? Of wil je jouw freelance opdrachten ook op 3lance.nl plaatsen? Neem dan contact op.

Michel Rijnders
mail: michel@3lance.nl
tel: 035 888 8438
Of connect via LinkedIn.